Όροι χρήσης

Αγαπητοί μας πελάτες

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα «WWW.SOCHICCLOTHES.GR» με την εμπορική ονομασία «SO CHIC CLOTHES» το οποίο εκθέτει, προωθεί και διαθέτει προς πώληση προϊόντα ένδυσης, αξεσουάρ κ.α. μέσω του Διαδικτύου. Το «WWW.SOCHICCLOTHES.GR» ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία ΙΩΑΝΝΑ Κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ  , που εδρεύει στο Γέρακα Αττικής επί της οδού ΘΕΤΙΔΟΣ 15 & ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ 36, στην Ελλάδα (ΑΦΜ  140344181  και Δ.Ο.Υ.Παλλήνης) με αριθμό ΓΕΜΗ και με στοιχεία επικοινωνίας: διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας  και τηλέφωνο.

Η είσοδος και η περιήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα «WWW.SOCHICCLOTHES.GR» θέτει ως προϋπόθεση την αποδοχή των Γενικών Όρων και Όρων χρήσης που περιγράφονται παρακάτω. Οποιαδήποτε συναλλαγή με την εταιρεία δια μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των όρων αυτών. Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε συναλλαγή με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους καθώς αν πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε συναλλαγή μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους αυτούς οφείλει να αποφύγει την με οποιονδήποτε τρόπο χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

  • ΟΡΟΙ

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει οποτεδήποτε κρίνει απαραίτητο τους όρους και τις προϋποθέσεις που καταγράφονται στο παρόν κείμενο καθώς επίσης και να τροποποιεί ή να ανανεώνει το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας «WWW.SOCHICCLOTHES.GR». Σε περιπτώσεις αλλαγών στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, δεν επηρεάζονται τα συμφωνηθέντα για παραγγελίες που έχουν ήδη καταχωρηθεί και βρίσκονται σε διαδικασία επεξεργασίας ή βρίσκονται σε διαδικασία αποστολής.

  • ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Οι πληροφορίες που παρέχονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι πλήρεις, αληθινές και έγκυρες είτε αυτές αφορούν στην ταυτότητά μας είτε στα παρεχόμενα προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Οι ανωτέρω δεσμεύσεις τελούν υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, τα οποία δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας του παρόντος δικτυακού τόπου ή και λόγω ανωτέρας βίας.

  • ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η εταιρεία «ΙΩΑΝΝΑ Κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ » δεσμεύεται για την έγκαιρη ενημέρωση των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος σε περίπτωση που διαπιστωθεί αναντιστοιχία στη διαθέσιμη ποσότητα που αναφέρεται σε οποιοδήποτε προϊόν ή σε περίπτωση τυπογραφικού λάθους. Η διαθεσιμότητα των προϊόντων αναφέρεται στη χρονική στιγμή κατά την οποία ο χρήστης βλέπει τη συγκεκριμένη πληροφορία. Η διαθεσιμότητα των προϊόντων δύναται να τροποποιηθεί οποτεδήποτε.

  • ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς εκουσίως παρέχετε στην εταιρεία μας κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στην παρούσα ιστοσελίδα. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από την εταιρεία μας μοναδικό σκοπό έχουν να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και εκτέλεση των παραγγελιών σας.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία περί Προσωπικών Δεδομένων έχετε τα κάτωθι δικαιώματα:

Το δικαίωμα της πρόσβασης

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε, ανά πάσα στιγμή, αντίγραφα των προσωπικών σας δεδομένων. Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μην λαμβάνετε πάντα όλες τις πληροφορίες που επεξεργαζόμαστε. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά στα άρθρα 12 και 15 του ΓΚΠΔ.

Το δικαίωμα της διαγραφής

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε ορισμένες περιπτώσεις. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό το δικαίωμα στο άρθρο 17 του ΓΚΠΔ.

Το δικαίωμά σας στον περιορισμό της επεξεργασίας

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς να περιορίσουμε την επεξεργασία των πληροφοριών σας σε ορισμένες περιπτώσεις. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό το δικαίωμα στα άρθρα 18 και 19 του ΓΚΠΔ.

Το δικαίωμά σας να αντιταχθείτε στην επεξεργασία

Έχετε το δικαίωμα να διατυπώσετε αντιρρήσεις σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό το δικαίωμα στο άρθρο 6 του ΓΚΠΔ.

Μπορείτε να ασκήσετε τα ανωτέρω σχετικά δικαιώματα χωρίς χρέωση, και εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματός σας θα σας απαντήσουμε σχετικά.