ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για κάθε αγορά σας καλείστε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής. Αφενός τη μέθοδο της αντικαταβολής ήτοι πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας σας. Όταν έρθει στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει στην εταιρεία μας ο υπάλληλος της μεταφορικής εταιρείας για να σας παραδώσει την παραγγελία σας τον πληρώνετε άμεσα σε μετρητά.

Αφετέρου έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε στην πληρωμή της παραγγελίας σας με τραπεζική μεταφορά στο λογαριασμό που διατηρεί η εταιρεία μας στην Τραπεζική Εταιρεία «ALPHA BANK» και ο οποίος θα σας δίδεται με την λήψη του ηλεκτρονικού μηνύματος (email) με το οποίο θα επιβεβαιώνεται η παραγγελία σας. Όταν επιλέγετε την τραπεζική καταβολή η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα εκτελείται με την πίστωση του αντίστοιχου ποσού στον λογαριασμό της εταιρείας μας.

  • Αντικαταβολή – Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας.

Πληρώνετε την αξία της παραγγελίας σας (στην οποία περιλαμβάνονται και τα αντίστοιχα έξοδα αποστολής) όταν ο υπάλληλος της εταιρίας Γενική Ταχυδρομική έρθει στο χώρο που εσείς ορίζετε.

  • Με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, θα πρέπει να καταθέσετε ολόκληρο το ποσό της αξίας της παραγγελία σας εντός 5 ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας. Πέραν αυτού του ορίου η παραγγελία θα ακυρώνεται και δεν θα πραγματοποιείται η εκτέλεσή της.

Η κατάθεση γίνεται στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό, στο όνομα ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ALPHA BANK :ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 340002002005741 & ΙΒΑΝ GR6401403400340002002005741

ΥΠΕΥΘΥΝΗ συμφωνα με το νόμο για το κατάστημα  «WWW.SOCHICCLOTHES.GR»

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ | Διεύθυνση: ΘΕΤΙΔΟΣ 15 & ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ 36