Αποστολή Προϊόντων

COURIER: Αποστέλλουμε την παραγγελία σου αυθημερόν με την εταιρία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική με χρέωση 5,00€ για παραγγελίες εντός Ελλάδας. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1 – 3 εργάσιμες ημέρες (έως 5 για δύσβατες περιοχές) και για Κύπρο από 7 – 10 εργάσιμες.

  • ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ

Για αποστολή με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση ανέρχεται σε 15,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 4,50€.

  • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για αγορές εντός της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδος τα έξοδα αποστολής ανέρχονται σε πέντε (5) ευρώ για κάθε παραγγελία σας.

 

  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Κάθε προϊόν αναφέρει πληροφορίες για την τιμή και τη διαθεσιμότητα του. Ο αναγραφόμενος χρόνος παράδοσης και η διαθεσιμότητα δεν αποτελούν δεσμευτική πληροφορία. Η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας κατά τη συλλογή των προϊόντων από τις αποθήκες μας όπου οριστικοποιείται και προγραμματίζεται η αποστολή της παραγγελία σας. Εφόσον τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα, η εταιρεία μας επιφυλάσσεται να μην αποδεχθεί τη συγκεκριμένη παραγγελία. Στην περίπτωση αυτή θα σας ενημερώσουμε άμεσα, ενώ αν έχετε προχωρήσει σε πληρωμή, τότε τα χρήματα θα σας επιστραφούν πλήρως.

Ο χρόνος αποστολής των προϊόντων εξαρτάται από πολλούς παράγοντες αφού ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις για λόγους που δεν άπτονται σε δική μας ευθύνη. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται αποκλειστικά τόσο εντος Αττικής όσο και για την Ελληνική Επικράτεια μέσω της εταιρείας μεταφορών-courier ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ. Το κόστος διαφοροποιείται και διαμορφώνεται ανάλογα με το είδος της αποστολής.

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι την (ώρα) επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα ένω μετά το πέρας αυτής της ώρας τις παραγγελίες τις επεξεργαζόμαστε την επόμενη ημέρα. Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις (ώρα) και εντος του Σαββατοκύριακου επεξεργάζονται τη Δευτέρα. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς και παράδοσης.

Εάν κατά την ορισθείσα ημερομηνία παράδοσης εσείς δεν παρευρίσκεσθε στη δηλωθείσα από εσάς διεύθυνση για να παραλάβετε τα προϊόντα η μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε η Γενική Ταχυδρομική θα προσπαθήσει άλλες δύο (2) φορές τις επόμενες εργάσιμες ημέρες, έτσι ώστε η παραγγελία σας να παραδωθεί. Εάν τελικά η αποστολή δεν επιτευχθεί τότε η παραγγελία σας επιστρέφει αυτομάτως σε εμάς και καταχωρείται ως άρνηση. Ρητά συμφωνείται και κατ’ εξαίρεση του γενικού κανόνα ευθύνης που μας αφορά, φέρετε εσείς την ευθύνη απώλειας ή βλάβης των προϊόντων. Τα δε προϊόντα φυλάσσονται σύμφωνα με τους όρους της μεταφορικής εταιρείας και αποκλειστικά με δική σας δαπάνη.

  • ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η αποστολή εκ μέρους της εταιρείας μας της επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας παρ’ όλο που αναφέρεται σε αυτή ο αριθμός voucher που θα πάρει η παραγγελία σας από την εταιρεία μεταφορών, δεν συνιστά αποδοχή εκ μέρους μας της παραγγελίας σας, αποτελεί απλά επιβεβαίωση-γνωστοποίηση ότι παρέλαβε την παραγγελία αυτή. Η παραγγελία που υποβάλλατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποτελεί πρόταση εκ μέρους σας στην εταιρεία μας να αγοράσετε τα προϊόντα που αναγράφονται σε αυτή. Προκειμένου να συναφθεί μεταξύ μας σύμβαση πώλησης, θα πρέπει κι εμεις αντίστοιχα να αποδεχθούμε την παραγγελία σας, ως έχει. Τέτοια αποδοχή λαμβάνει χώρα από εμάς όταν σας αποστέλλουμε ηλεκτρονικό μήνυμα (email) που επιβεβαιώνει την αποστολή της παραγγελία σας. Σε περίπτωση που το μήνυμα επιβεβαίωσης αποστολής της παραγγελίας σας δεν συμπεριλαμβάνει ορισμένα από τα προϊόντα που περιέχονταν στην παραγγελία σας, τα προϊόντα αυτά δεν αποτελούν μέρος της μεταξύ μας σύμβασης πώλησης. Η σύμβαση εκτελείται μόνο εφόσον πληρωθούν τα προϊόντα ήτοι μόλις πιστωθεί ο τραπεζικός λογαριασμός μας με το συμφωνημένο αντίτιμο στην περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης ή εξόφληθει η παραγγελία σας με αντικαταβολή.